Kompozit Panel temizliğinde dikkat edilmesi gereken hususlar.



By
cleaner
28 Ağustos 17
0
comment
kompozit temizleme ürünleri

Kompozit Panel temizliğinde,

genellikle ülkemizde gereken önem gösterilmemektedir. Aslında konunun nekadar önemli ve hassas olduğunu daha sonradan, kompozit panel yüzeyi zarar gördükten sonra anlaşılmaktadır. Bina dış cephesine yatırımınızı korumak için mutlaka kompozit panel temizliğine gerekli önem ve hassasiyeti göstermeniz şarttır. Herhangi bir ürün veya kimyasal ile (örnegin, çamaşır suyu, cif ve b.) ürünlerin kullanması panellerin hassas yüzeyine hemen zara verir ve kısa zaman içinde panellerinizde soyulma meydana gelir. 

Kompozit panel kaplama,

binalarda kaplama yapıldığı zaman aslında problem tam o noktada başlamaktadır. Kompozit Panelin yüzeyinde bulunan Korucu Folyo çıkarıldığı zaman yüzeyde Statik Elektrik oluşur, statik elektrik sayesinde yüzeyin kirlenmesinin ilk aşaması oluşur ve kompozit panel kirlenmeye başlar.

Avrupa’ da profesyonel şirketler

tam da bu noktada yüzeyde oluşan bu elektriklenmenin giderilmesi için çözümler geliştirmiştir. ETS Environmental Technologies Solution, şirketinin Kimya Mühendisleri 1buçuk yıllık bir çalışma sonucunda özel Nano Teknolojik bir madde geliştirerek, yüzeyde oluşan Statik Elektriği – ANTİ STATİK etki eden temizlik ve bakım ürünü ile kombine etmiştir.Yüzeyde oluşan Anti- Statik etki sayesinde kompozit panelin kirlenmesi, kir ve toz tutması önlenmektedir.

Bina dış cephe temizlik ürün kataloğumuzu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

 

kompozit temizleme

Malesef ülkemizde bina sahipleri, temizlik şirketleri işin ucuzunu  ( aslında pahallısına ) kaçarak, uygun olmayan yöntemlerle, cif,bulaşık sabunu, arap sabunu, dederjan, alkol, asidik ürünler, scotch brite, vb. ürün ve yöntemlerle temizlik yappmaya çalışmaktadırlar.

Kompozit Panelin yüzeyinde bulunan Son Kat Boya ya bu tür uygulamalar zarar vermektedirler.

kompozit panel özellikleri

Son Kat Boyanın kalınlığı 30 (µm) = 0.03mm dir. Son Kat Boya tahriş ( tahrip) olduğu zaman artık binanın yüzeyi her geçen gün daha fazla kirlenmektedir. Daha fazla temizlik ürünü kullanılarak son Kat Boyaya daha çok zarar verilmektedir.

ETS Environmental Technolgie Solution,

Çevresel teknoljik ürünler üreterek, hem insan sağlığına hemde çevreye zarar vermeyen ürünler üreterek Avrupa’ da Çevresel ürün üreten şirketlerin başını oluşturmaktadır.  Ülkemizde 2012 yılında ETS International Turkey olarak Türkiye’de kurulan şirketimiz,  tüm Dünya’ ya ürünlerimizi ihraç etmektedir.

Ayrıntılı Bilgi için 0216 606 06 66 şirketimizden teknik destek alabilirsiniz.

Think of the Future !!!   Geleceği Düşün !!!

beyaz kompozit panel temizleme

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>