Silah Yağı Tercihim ne olmalıdır ?



By
cleaner
28 Ağustos 17
0
comment
ETS silah yağı 967

Hangi silah yağını kullanabilirim?

Çoğu atıcı ve avcı, belirli silah yağı için farklı tercihleri ​​bulunmaktadır.

Silah yağı tercihim ne olmalıdır ?
İşte cevabı; Hareketli parçaların yağlanması söz konusu olduğunda, örn. Tetik mekanizması, yağlama ve sürtünme ön planda duruyor. Viskozite çok yüksek olmalı ve asla reçinelenmemeli veya parçaları birbirine yapıştırmamalıdır. Korozyon koruması tüm silahlar için önemli bir konudur. Nemli odalarda veya av silahlarıyla olduğu gibi genellikle açık havada kullanılan silahlar için pas koruması çok önemli bir konudur. Silah yağları nemli hava şartlarına karşı direnç sağlamalı ve olası paslanmayı engellemesi gerekmektedir. ETS Silah Koruma bakım temizleme ve yağlama yağı 967, bu özellikler için uygundur; ETS silah yağı 967, yetkili laboratuarlar tarafından ödüllendirilmiş bir Silah yağıdır. Ayrıca Nato orduların tercihidir ve Nato Kodlarıda bulunmaktadır. ETS – Silah Yağı 967 tüm ordu gereksinimlerini karşılar. Nato Code S-761, Nato Code S-758, MIL-L-63460, MIL SPEC

Silah bakımı için büyük çoğunlukta CLP özellikli evrensel yağ

(yağlama, temizleme, koruma) özellikle olması gerekmektedir. Bu şartları Türkiye’de yerine getiren nadir yağlardan birsidir ünlü ETS Silah koruma ve bakım yağı 967, bu yağ üçü bir arada yağdır. Yüksek bir temizleme gücüne sahiptir ve kurşun ve barut kalıntılarını sorunsun çıkartan özelliktedir. Profesyonel silah yağı yerine sıradan herhangi bir yağ veya solvent temizleyici veya farklı yollar denerseniz silahınıza büyük hasarlar verirsiniz. Birçok farklı yolları deneyerek silahınızı çalışamaz duruma getirirsiniz. Mutlaka gerekli temizliği sağlamak için daima hakiki silah yağı kullanılması önemlidir. Bu nedenle evrensel yağ ( CLP Cleaning, Lubiricants, Preventation ) kullanmanız en doğru seçiminiz olacaktır.

Solvent bazlı silah temizleyiciler,

örneğin namlu temizliği için balata spreyleri, hidrolik yağlar, trafo yağı, sprey temizleyiciler, zeytin yağı, şanzıman yağı ve sprey kutularda bulunan çözeltiler ucuz olduğundan tercih edilmektedir. Netice itibarı ile ucuza alınan bu ürünlerin pahallı faturası zamanla kendini belli etmektedir. Solvent içerikli çözücüler silahın çeliğini ve yapısını etiklemektedir ( çelik özelliğinini kaybeder), silahın paslanmasını sağlar ve silaha zarar verir, kullanıcıyı zor durumda bırakır, silah tutukluluk yapar ve gerekli performansı yerine getiremez.

ETS Cleaner Markt’da,

profesyonel inhibitor katkılı yüksek kaliteli silah yağlar mevcuttur, satılan silah yağlarımız ulusal ve uluslararası markaların seçimi ile en kaliteli silah yağını bulacaksınız. Silah yağı hakkında sorularınız varsa? Ayrıca telefonla bizlere ulaşabilirsiniz, sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>