TEMİZ UÇMAK İSTER MİSİNİZ ?



By
cleaner
03 Kasım 17
0
comment
temiz uçmak

Avrupa’da faaliyet gösteren uçak temizlik ve havacılık şirketleri,

“Ekolojik Teknik Temizlik”
ürünleri kullanmak suretiyle,uçak dış yüzeyinde oluşturulan anti statik etki sayesinde, % 0,5 ila % 2,0 oranında yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Avrupa da bulunan  havacılık şirketleri, uçakların iç ve dış yüzey temizliği konusundaki yüksek farkındalığı,
doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyen su bazlı ürünleri tercih etmelerinde etken rol oynamaktadır.
Günümüzde Lufthansa, Cargolux gibi büyük kuruluşlar, Ar-Geçalışmalarına mutlaka bütçeler ayırıp,
konusunda uzmanlaşmış profesyonel şirketleri tercih etmektedirler. Yılda 20- 40 Milyon Euro’luk kazancı kasalarında tutmayı başarmışlardır.

Uçak boyasına zarar vermeyen ekolojik ürünler, uçak boya maliyetini ve dolayısıla bakım maliyetlerini en asgari düzeye çekerek, şirket karlılık oranını azamı düzeyde artırmaktadır.

HERŞEY TASARRUF DEMEK DEĞİL !

Nano Teknoloji

Nano teknoloji sayesinde geliştirilen ekolojik temizlik ürünlerini kullanan şirketler, sağlamış oldukları kazancın yanı sıra, doğa ve insan sağlığının korunmasına yönelik sağladıkları katkıyla da önemli bir misyonu yerine getirmiş bulunuyorlar.

 

Dünya genelinde bulunan tatlı su rezervleri her geçen gün azalmakta ve yok olmakta !

Ekolojik Temizlik Ürünleri

Ekolojik temizlik ürünleri %96 oranında “bio – bozunur” özelliğe sahip olduğundan,
içme suyuna zarar vermemekle birlikte, atık su ve arıtma tesislerini ortadan kaldırarak,
atık bertaraf maliyetlerini de 0 noktasına çekmektedir.

Türkiye’de çarpık kent yapılanmasından dolayı birçok hava limanı tatlı su rezervlerine yakın konumlarda.Tatlı ve yer altı su kaynaklarını koruma açısından ekolojik temizlik ürünlerinin tercih edilmesi, havacılık şirketlerinin çevre duyarlığını ve hassasiyetini ortaya koymaktadır.

 

 

REACH VE HACCP TÜZÜĞÜNE UYGUN MUYUZ ?

Reach tüzüğüne uygun üretim

Yurt dışında uçak temizlik ürünleri üreten kimya şirketleri, “REACH ve HACCP” Tüzüğüne uygun olarak üretim yapmak zorundalar. Türkiye’de “REACH VE HACCP” Tüzüğü 15.06.2015 tarihinde Avrupa yönetmelikleri kapsamında uygulamaya geçti. Hazırlanan tüzüğün henüz başlangıç aşamasında olması, Türkiye’de ki şirketlerin hala zararlı içerikli, agresif,kostik ve asidik bazlı ürünlerle temizlik yapmalarını mümkün kılmaktadır. Bu da ülkemizin temiz su kaynaklarını ve yer altı sularını yok etmekle birlikte, geri dönüşümünde asit yağmurları oluşturarak doğaya ve içme suyumuza büyük zarar vermektedir.

Üretilen ya da kullanılan kimyasallarla ilgili kayıt, izin, kısıtlama gibi yükümlülükler getiren Avrupa Birliği’nin REACH Tüzüğü, ülkemizde de kimyasal hammaddenin girdi olarak kullanıldığı tüm sektörleri yakından ilgilendirmektedir.

 

 

ETS ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES SOLUTION VE HAVACILIK SEKTÖRÜNE FAYDALARI

ETS Environmental Technologies Solutions

Türkiye’de havacılık konusunda uzman bir firma olan

“ETS Environmental Technologie Solution” Almanya’da kurulmuştur.Uçak Teknik Temizlik Ürünleri ve Nano Çevresel Teknolojik Ürünler konusunda profesyonel tecrübeye sahip kuruluş,Türkiye temsilciliğini 2012 yılıda İstanbul ’da faaliyete geçirmiştir. 2016 yılında ETS Environmental Technologies Solution, ETS International Türkiye olarak bağımısız bir kuruluş olarak %100 Türk sermayesiyle üretimini Türkiye’ye taşıyarak, Türk kimya sektörüne nitelikli ve yüksek teknolojik nano ürün kazandırmıştır. ETS Uçak Temizleyici Ürünleri “REACH VE HACCP” Tüzüğüne uygun olarak üretilerek,“SMI (SCIENTIFIC MATERIAL INTERNATIONAL), BOEING VE AIRBUS”sertifikalarına sahip olan ürünleri Türkiye piyasasına sunmaktadır.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>